Modüler ve Intensive eğitim programlarıyla, iş hayatınızı ve sosyal yaşantınızı aksatmadan ve sorumluluklarınıza mola vermeden, K.K.T.C Yakın Doğu Üniversitesinde kariyerinizde hedeflediğiniz Klinik Psikoloji alanında lisansüstü eğitim alabilirsiniz.

1. grup eğitimleri başlamıştır. Katılımcı görüşlerine dair video ve fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz. İkinci grup kayıtları da devam etmektedir.

Normal grup indirimi %5’tir. Derneğimiz üyelerine ve dernek grup indiriminden faydalanmak isteyen meslektaşlarımıza %10 indirim yapılacaktır (%10 indirim için aşağıda bulunan dernek başvuru formunun doldurulup derneğimize gönderilmesi gerekmektedir).

Ayrıntılı bilgi için  (bilgi@kimpsikoloji.com 05332466134) veya sizi aramamız için aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz. Eğer ilginizi çekiyorsa tüm ayrıntılı bilgileri aşağıda bulabileceksiniz.

CİNSEL TERAPİ ve DANIŞMANLIK YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

DERNEK İNDİRİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

NOT: “Tezsiz psikoloji yüksek lisans” mezunları için “tezli klinik psikoloji yüksek lisans” tamamlama ve yatay geçiş seçecekleri için sayfanın en altını okuyunuz.

RSD üniversite grup indirimi

DERNEK %10 İNDİRİM BAŞVURU FORMU (BU FORM OLMADAN YAPILAN BAŞVURULARDA DERNEK İNDİRİMİNDEN FAYDALANILAMAYACAKTIR

Eğitim Yeri: Yakın Doğu Üniversitesi K.K.T.C Kampüsü
Program Süresi: 2 Yıl
Ödeme Seçeneği: Banka ödeme sistemi 24 taksit

Kayıt İçin Gerekli Evraklar:
• Başvuru Formu
• Lisans Diploması, (Noter veya Üniversite Onaylı)
• Transkript (Fotokopisi)
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
• 6 adet Vesikalık Fotoğraf,
• Sağlık Raporu (Aile Hekiminden olabilir)
• İkametgâh Belgesi
• Tezli program için ALES sonuç belgesi (55 puan)

YETKİLENDİRME BELGESİ AŞAĞIDADIR:

IMG-20160723-WA0000

YETKİLENDİRME BELGESİ:

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ KLİNİK PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AKADEMİK KADRO:
Prof.Dr. Mehmet Çakıcı
Dr. Dilek Latif
Dr. Muhittin Tolga Özsağlam
Dr. Berna Serener

KLİNİK PSİKOLOJİ VE GRUP İNDİRİMİ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ ALMAK İÇİN SİZİ ARAYABİLİRİZ.
LÜTFEN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ.

FullSizeRender

YÖK DENKLİK BELGESİ

ydu_brosur copy

BROŞÜR ÖN (BÜYÜTMEK İÇİN GÖRSELİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ)

ydu_brosur2

BROŞÜR ARKA (BÜYÜTMEK İÇİN GÖRSELİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ)

KLİNİK PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS
TEZSİZDEN TEZLİYE veya YATAY GEÇİŞ
Başka bir üniversiteden Yakın Doğu Üniversitesine yatay geçiş yapacak öğrenciler için gerekli şartlar aşağıdaki gibidir;
Başka bir üniversitede Tezsiz Klinik Psikoloji bölümünde 5 ders bitirmiş öğrenciler transkriptleri ile birlikte başvurmaları halinde, 3 ders + Tez,
Başka bir üniversitede Tezsiz Klinik Psikoloji bölümünde 6 ders bitirmiş öğrenciler transkriptleri ile birlikte başvurmaları halinde, 2 ders + Tez,
Başka bir üniversitede Tezsiz Klinik Psikoloji bölümünü bitirmiş (mezun olmuş) öğrenciler transkriptleri ile birlikte başvurmaları halinde, 2 ders + Tez,
Yapmaları durumunda Tezli Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Diploması almaya hak kazanacaklardır.

Eğitimler modüler program halinde Kıbrıs’ta yapılacaktır.

Tüm öğrenciler:
En az 1 ay klinik stajı yapmak zorundalar.
Tezli programlara başvurabilmeleri için ALES’den en az 55 puan almaları zorunlu. (Mevcut ALES puanları 3 yıl süre ile geçerlidir.)

Program Ücreti: Tüm öğrenciler için 15.000.-TL fiyat belirlenmiştir.
Derneğimiz grup indiriminden faydalanan öğrencilere % 10 indirim yapılacaktır. Program bedeli 12 eşit taksitte ödenebilecektir. Eğitim Bedeli 12.000.-TL. Ulaşım ve Konaklama Bedeli 1.500.-TL.’dir.

ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER

Değerli Meslektaşımız

Ruh Sağlığı Derneği olarak yurtiçi-yurtdışı lisans ve yüksek lisans programları için üniversitelerle grup indirimi üzerine bir takım anlaşmalar yapıyoruz. Yapmaya da devam ediyoruz.

Anlaşmalı olduğumuz üniversitelerin başta Psikoloji ve Ruh Sağlığı branşlarındaki Bölümleri olmak üzere tüm programlarında lisans veya lisans üstü eğitime müracaat ederken grup indiriminden faydalanmak için aşağıdaki formu doldurunuz. İmzalayınız, tarayıp bilgi@ruhsagligidernegi.org adresine gönderiniz. Aşağıdaki hesaba üyelik ücretini ödeyiniz. Derneğimizce üyeliğiniz onaylandığında üniversiteye teslim edilecektir. Üniversitenin ilgili birimine de kaydolunuz.

Ayrıntılı bilgi için Psk. Pelin Ankay’a ulaşabilirsiniz (pelin.ankay@kimpsikoloji.com 05524801701) veya sizi aramamız için aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz. Eğer ilginizi çekiyorsa tüm ayrıntılı bilgileri aşağıda bulabileceksiniz.

Anlaşmalı Üniversiteler
KIBRIS-YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ-KLİNİK PSİKOLOJİ-TEZLİ YÜKSEK LİSANS
KIBRIS-YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ-KLİNİK PSİKOLOJİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS
KIBRIS-YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ-KLİNİK PSİKOLOJİ-TEZSİZDEN TEZLİYE TAMAMLAMA
BOSNA-Uluslararası Saraybosna Üniversitesi-Psikoloji-Lisans
MAKEDONYA-ULUSLARARASI VİZYON ÜNİVERSİTESİ-CİNSEL TERAPİ ve DANIŞMANLIK-YÜKSEK LİSANS
İSTANBUL-İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ-Sinir Bilimi-Tezli Yüksek Lisans
AVUSTURYA VİYANA-Sigmund Freud Üniversitesi- Psikoterapi-Doktora Programı
UKRAYNA KIEV-TARAS ÜNİVERSİTESİ-KLİNİK PSİKOLOJİ-DOKTORA
İSTANBUL-ESENYURT ÜNİVERSİTESİ-KLİNİK PSİKOLOJİ-YÜKSEK LİSANS
MAKEDONYA-ULUSLARARASI VİZYON ÜNİVERSİTESİ-KLİNİK PSİKOLOJİ-DOKTORA
MAKEDONYA-ULUSLARARASI VİZYON ÜNİVERSİTESİ-PSİKOLOJİ-LİSANS
MAKEDONYA-ULUSLARARASI VİZYON ÜNİVERSİTESİ-CİNSEL TERAPİ-YÜKSEK LİSANS
MACARİSTAN-KLİNİK PSİKOLOJİ-DOKTORA (YAKINDA)

İndirimden sadece dernek üyelerimiz faydalanabilmektedir.
Üyelik için
aşağıdaki formun doldurulması ve üye aidatının ödenmesi gerekmektedir.
Aylık üyelik bedeli 20TLdir. Yıllık peşin ödenir. 240TL
Giriş Aidatı ise bir yıllık üyelik bedeli kadardır. 240TL
Üyelik avantajlarından yararlanmak için Toplam 480TLnin yatırılacağı hesap numarası:
Hesap adı: Ruh Sağlığı Derneği
Hesap no iban:TR09 0020 6001 2801 5145 0800 01