Korona Günlerinde başta sağlıkçılarımız olmak üzere gayret gösteren herkesi tebrik ederiz. Bir kez daha millet, bir kez daha kardeş olduğumuz bu süreçte ruh sağlığı alanında çalışan profesyoneller de gönüllü bir çok çalışmaya imza attılar. Online terapi, canlı yayın, söyleşi, basın açıklaması, sosyal medya paylaşımları, kitap önerileri, evde etkinlik önerileri, çocuk psikolojine dair bir çok konuda gece gündüz demeden bir sahiplenme ile toplumsal travmayı daha az hissetmemiz için çaba gösterdiler. Ve inanılmaz sayıda bilimsel araştırmaya imza attılar. Bundan dolayı meslektaşlarımızla gurur duyuyoruz. İyiki varsınız.

Şimdi yaptığınız bu yüce ve çok kıymetli çalışmaları bir bir toplayıp tarihe not düşmek için Ruh Sağlığı Derneği olarak yeni bir araştırmayla karşınızdayız.

Eğer Korona sürecinde herhangi bir mesleki etkinlik, insani yardımlaşma vb yaptığınız şeyler varsa lütfen doldurunuz. ve meslektaşlarınızı doldurmaları için haberdar ediniz.

Böyle ruh sağlığı uzmanlarının korona karnesini gururla taşıyalım.