Malatya Enterpreise Karavan Kamp Alanı + Ruh Sağlığı Derneği ve Kim Psikoloji Psikosoyal Destek Ekip

Sevgili Meslektaşlarımız

Malatyada karavan kent kuran bir iş insanı var. Orda psikososyal destek hizmeti vermek üzere klinik psikolog Ebru Demirköz Hocamızın süpervizyonunda 4 meslektaşımızı psikososyal destek hizmeti vermek üzere istanbuldan araçla Malatya’daki karavan kente gönüllü olarak ulaştırıyoruz.

gidecek kadın meslektaşlarımızda aradığımız özellikler:
1-mümkünse yüksek lisans mezunu ama kesinlikle lisans mezunu
2-psikolojik ilk yardım, psikolojik sağlamlık, tssb gibi veya erişime açtığımız eğitimleri almış
3-ekip çalışmasına yatkın
4-karavanda psikologlarla birlikte konaklamayı kabul eden
5-ilk başta en az bir kaç hafta kalabilecek sonra düzenli aralıklarla gitmeye devam edebilecek
6-istanbuldan veya istanbul malatya yolu üzerinden eşlik edebilecek
7-yol konaklama ikram masrafları organizasyondan olacak bir değişiklik olmazsa
8-şimdilik özgeçmişinizi ebru.demirkoz@kimpsikoloji.com adresine mail atmanız yeterli
9-lütfen başka yerlerde yayınlamayın. 4bin gönüllü başvurusu aldık. Öncelik o meslektaşlarımızın.

14.02.2023 ruh sağlığı derneği başkanı ömer akgül

wp grup linki: