Merhaba Değerli Meslektaşlarımız.

Bir sağlık çalışanımızın mobbing sebebiyle hayatına son vermiş olmasından dolayı çok mahzunuz. Böyle üzücü olaylar yaşanmaması için sizlerin katkılarıyla farkındalık oluşturup tespitlerimiz sonucunda da tedbirler önereceğimiz araştırmamız sonuçlanmıştır. Katkılarınız için teşekkür ederiz.

Dr. Ömer Akgül

Merhaba Değerli Meslektaşlarımız.

Bir sağlık çalışanımızın mobbing sebebiyle hayatına son vermiş olmasından dolayı çok mahzunuz. Böyle üzücü olaylar yaşanmaması için sizlerin katkılarıyla farkındalık oluşturup tespitlerimiz sonucunda da tedbirler önereceğimiz araştırmamıza katılmanızdan memnun oluruz.

Anket linkine ulaşmak için tıklayınız: https://forms.gle/oQc1hQiucwC5TP2H6

Ruh Sağlığı Çalışanlarının Maruz Kaldıkları Mobbing Araştırması

Değerli Katılımcı,

Bu anket formu ruh sağlığı çalışanlarının, psikolojik yıldırma (Mobbing), duygusal şiddet ve zorlama davranışlarına maruz kalma düzeyini ve kurum kültürünün bu davranışlara neden olan özelliklerini belirlemek amacıyla Mobbing ile Mücadele Derneği ve Ruh Sağlığı Derneği işbirliği ile düzenlenmiştir.

Anketi, hiçbir soruyu boş bırakmadan, objektif olarak cevaplandırmanız, ülkemiz adına önemli katkılar sağlayacaktır. Anket sorularında kimliğinizi ortaya çıkaracak nitelikte soru sorulmamıştır. Vereceğiniz cevapların üçüncü kişilerle paylaşılmayacağını belirtir, çalışmaya gösterdiğiniz ilgi, destek ve katkınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Anket toplam 77 sorudan oluşmakta ve yaklaşık 15 dakika sürmektedir. Cevaplarınız kesinlikle gizli tutulacak olup, isminizi yazmamanızı önemle rica ederiz. Değerli katkılarınız için teşekkür ederiz.

NOT: Formu dolduran meslektaşlarımızın zamanlarına ve emeklerine değer veriyoruz. Form bitiş ekranında Akademi.KimPsikoloji.com platformunda yayınlanan çok kıymetli bir video erişimi sağlayacağız. Katkınız için gerçekten teşekkür ederiz. Lütfen meslektaşlarımızı haberdar ederek onlarında katkı sağlamasını teşvik ederek (sosyal medya, mail grubu, WP grubu vb) bu konuda daha sağlıklı veri ve öneriler geliştirmemize destek veriniz. Saygılarımızla:

Anket linkine ulaşmak için tıklayınız: https://forms.gle/oQc1hQiucwC5TP2H6

Anket sonunda açılacak olan Ücretsiz Erişim Video İçeriği:
Arthur Freeman’ın majör depresif dönem belirtilerini taşıyan ve 42 yaşında olan danışanıyla olan seansını izleyeceğiniz bu videoda Freeman depresyona Bilişsel Davranışçı Terapi modeliyle yaklaşıyor.
Videonun İçeriği:

• Depresyon Nedir?