Merhaba Değerli Meslektaşımız.

Daha u-mutlu yarınlara hep birlikte dayanışarak ulaşabileceğiz. Sizler yaşanan bu psikososyal pandemide ve sonrasında toplum ruh sağlığımızı koruyan güçlendiren en önemli aktörleri olarak tam kapanma sürecinde mesleki yetkinliklerini ve becerilerinizi güçlendirerek daha iyi bir geleceğe bizi ulaştıracağınıza inancımız sonsuzdur. An fiziki mesafe olsa da yanyana omuz omuza olma zamanıdır. Evlerinizde misafir olma zamanıdır. Bizler sizlere inanıyor alacağını bu eğitimlerle toplumumuza daha çok şifa vereceğinize inanıyoruz. O yüzden zor günlerde insanlığın ve varlığın yanında olan siz değerli meslektaşlarımızın yanında kim daima olacaktır. Sağlık ve afiyet dileklerimizle, iyi bayramlar dileriz. Online eğitimlerimiz aracılığıyla bizleri evlerinize misafir ettiğiniz için teşekkür eder, toplum ruh sağlığı korumak ve güçlendirmek adına vereceğiniz tüm katkılarınız için şükranlarımızı sunarız.

Tüm meslektaşlarımızı ücretsiz erilime açılan mesleki eğitimlerden bu kapanma döneminde istifade etmeye davet ediyoruz. Eğitimlerinin erişimine izin veren hocalarımıza da teşekkür ederiz.

Sizler için açmış olduğumuz eğitimlere ulaşmak için psikoloji kariyer istihdam merkezinin instagram hesabındaki @kimpsikoloji yönergelerin uygulanması gerekmektedir.

10 mayıs dünya psikologlar gününe kadar eğitimlerimizin ücretsiz erişimi devam edecektir.

Ruh Sağlığı Derneği Başkanı Dr. Ömer Akgül