www.kimpsikoloji.com/izmir adresinden eğitimlere ulaşılabilir.

Ruh Sağlığı Derneği olarak İzmir’de yaşanan depremden dolayı vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Ruh sağlığı profesyonelleri olarak yaşanan zor yaşam olayları sonrasında oluşacak travma sonrası stres bozukluklarının önüne geçmek ve bölge vatandaşımızla dayanışmak için bir çok gönüllümüzün İzmir’e intikal ettiğini bir çoğunun da uzaktan bir destek verme gayreti içinde olduğunu biliyoruz.

Coğrafyamızın, geleneğimizin, tarihimizin en önemli unsurlarından yardımlaşma dayanışma mayasıyla yoğrulmuş insanlık hamurumuzun gereği olarak merhamet seli ve şefkat eli olan tüm meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımızı canı gönülden sunuyoruz.

Bizler de Ruh Sağlığı Derneği olarak İzmir depremindeki yaraları sarmak için psikososyal destek vermek üzere yüreğini ortaya koyan tüm meslektaşlarımıza verecekleri destek hizmetlerinin niteliğini güçlendirebilmek adına onlara eğitim desteği vermek istiyoruz.

Bu manada önceden gerçekleştirilmiş ve kayıtları alınmış travma temelli psikolojik ilk yardım ve kriz yönetimi eğitimlerimizi ücretsiz erişime açtığımız günden itibaren yüzlerce kez izlenen kurslarımız için meslektaşlarımızın verdikleri geri bildirimler aşağıdaki ekran görüntülerinden incelenebilir.

Depremzede ve yakınlarına psikososyal destek vermek isteyen meslektaşlarımız için
Kim Psikoloji ve Ruh Sağlığı Derneği olarak
aşağıdaki eğitimimizi kısıtlı bir süre için ücretsiz erişime açtık:

PSİKOLOJİK İLK YARDIM EĞİTİMİ – Mert Akcanbaş – Son erişim: 6 kasım

Acı ve Yas sürecinde Logoterapi – Ömer Akgül – Son erişim: 6 kasım

TSSB EĞİTİMİ – Mert Akcanbaş – Son erişim: 6 kasım

Explaining PTSD: Lessons for Mental Health Professional – Frank Ochberg – Son erişim: 6 kasım

Psikolojik Sağlamlık Eğitimi – Hakan Ertufan – Son erişim: 6 kasım

Psychological Resilience – Dilara Duyuran – Son erişim: 6 kasım

Kriz Dönemlerinde Başetme – Nevin Dölek – Son erişim: 6 kasım

Hocalarımızdan yeni izinler aldıkça yeni eğitimler eklenecektir.

www.kimpsikoloji.com/izmir adresinden eğitimlere ulaşılabilir.

GİRİŞ BİLGİLERİ:

Eğitimlere ulaşmak için aşağıdaki adımları sırasıyla takip edebilirsiniz.

link: http://akademi.kimpsikoloji.com adresine tıklayın.
sağ üstten giriş yap’a tıklayın. Giriş yap altındaki e posta adresiniz yerine:
eposta adresiniz: izmir@akademi.kimpsikoloji.com
yazdıktan sonra
şifre: kimherzamanyanınızda
yazıp giriş yap’a tıklayın.
Sağ üstten “Hesabım” butonundan aktif derslerde gözüken kayıtlara ulaşabilirsiniz.

Geçmiş Olsun İZMİR.