Eğitime ara vermek istemeyenlere Ruh Sağlığı Derneği kapılarını açtı.

Ruh Sağlığı Derneği’nden #EvdeKal #EvdeHayatVar konseptine #KoronaGünlerindePsikoterapi desteği ile Psikologlara Psikoterapi Eğitim, Kursları Ücretsiz ve Online

Ruh Sağlığı Derneği ve Psikoloji Kariyer İstihdam Merkezi Korona Virüs Salgını sebebiyle okulların tatil olmasından ötürü psikologlara ve psikoloji öğrencilerine Online Psikoterapi Kursları Veritabanını ücretsiz olarak erişime açtı. Irvin Yalom, Otto Kernberg, Virgina Satir gibi dünyaca meşhur Uluslararası terapistlerin terapi seanslarını izlemek için ruh sağlığı uzmanı (psikolog, psikolojik danışman, pdr, eph, psikiyatrist, sosyal hizmet branşlarından mezun veya öğrencisi olmanız gerekmekte) ve ilgili branş mezunları ve öğrencileri ücretsiz faydalanabiliyor.

Ruh Sağlığı Derneği başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ömer Akgül; nasıl sadece kitap okuyarak yüzme öğrenilmezse, sadece kitaplardan da öğrenilen terapi yeterli olmayabilir. Gerçek psikoterapi seans videolarını izlemek seans odasına öğrenci olarak girmek ise her uzmana nasip olmaz. Hele ki dünyaca meşhur ünlü psikoterapistlerin ve terapi ekollerinin kurucularının psikoterapi seans videolarını eğitim amaçlı izlemek ruh sağlığı alanında çalışanlar için büyük bir fırsattır. Korona sürecinde bir çok meslektaşımız vatandaşlarımıza destek olmak için ücretsiz terapilerle sosyal sorumluluk üstlenmiştir. Biz de meslektaşlarımızın bu fedakarlığını desteklemek amacıyla online eğitim veri tabanımızı ücretsiz erişime açmıştık. Çok yoğun ilgi gördü. Her akşam 21:00 de @psikoterapivideolari instagram hesabımızdan yayınlanan videolarla ve canlı yayınlarla eğitime devam ediyoruz. Amacımız psikolojik hijyeni güçlendirerek psikolojik dayanıklılığı ve bağışıklığı arttırarak virüsle mücadele psikolojik aşı yapan meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunmak suretiyle toplum ruh sağlığını korumak güçlendirmektir. Online eğitimlere psikoloji kariyer istihdam merkezinin akademi sayfasından ulaşılabilmektedir. akademi.kimpsikoloji.com/login

43bin psikoterapiseansı izlemesi gerçekleşti

Psikologlar için Online Psikoterapi Kursları Tatil Döneminde ÜCRETSİZ

Değerli Meslektaşlarımız

10 yıllık bir çabanın sonucunda Irvin Yalom tarafından kurulmuş olan APA CE akreditasyonlu Psychotherapy.net Psikoterapi Eğitim Kurslarını ülkemiz ruh sağlığı camiasına kazandırabildik.

Korona virüsü sebebiyle eğitime verilen arayı meslektaşlarımızın faydasına dönüştürebilmek için abonelik sistemi ile çalışan veritabanımızın okullar açılana kadar ücretsiz kullanımı için Yalom’dan istediğimiz izin geldi.

Her gün bir videomuzu izlemeniz için sizlerle paylaşıyor olacağız.  Bu maildeki videolar okullar açılana kadar aktif kalacaktır.  Bunlara ilave olarak her gün yeni bir şifre ile yeni videolar izlemeyi olanaklı kılacağız. Her gün için yeni videonun tanımlandığı kullanıcı adı ve yeni şifresini instagram hesabımızda paylaşıyor olacağız: https://www.instagram.com/psikoterapivideolari

Bugün ücretsiz ulaşım sağlanabilecek videolar:

Otto Kernberg ile Psychoanalytic Psychotherapy http://akademi.kimpsikoloji.com/video/psychoanalytic-psychotherapy-for-personality-disorders_58

VIRGINIA SATIR ile BLENDED FAMILY WITH A TROUBLED BOY http://akademi.kimpsikoloji.com/video/the-blended-family-with-a-troubled-boy_9

Irvin Yalom in Session: Gareth http://akademi.kimpsikoloji.com/video/irvin-yalom-in-session-gareth_46

Tüm akademi videoları için tıklayınız: instagram hesabımızdan en çok talep edilen videolar ertesi gün açılacaktır. http://akademi.kimpsikoloji.com/dersler

ZAMAN KIYMETLİ BOŞA GEÇMESİN

—

Youtube kanalımıza abone olup açmamızı istediğiniz videoların demolarını seçip instagram hesabımıza yorum yaparak istekte bulunabilirsiniz.

Otto Kernberg ile Psychoanalytic Psychotherapy Aile ve Çift Terapisti Klinik Psikolog Aygül Kakırman yorumuyla…

VIRGINIA SATIR ile BLENDED FAMILY WITH A TROUBLED BOY
Aile ve Çift Terapisti Klinik Psikolog Enise Akgül yorumuyla…

Irvin Yalom in Session: Gareth ve diğer Başlıkların demoları için

youtube kanalımızdan tüm videoların demolarını izleyebilirsiniz:https://www.youtube.com/channel/UCFd8_RA_tZwft5R1CtrMJ_A?view_as=subscriber

—

EĞİTİMİNİZE EVDEN DEVAM EDİN

Psikoterapi Eğitim videoları tanıtımını izlemek için tıklayınız https://www.youtube.com/watch?v=nTGIRHVpq_M

Psikoterapi seans videolarını izleyerek mesleğinizde daha yetkin olabileceksiniz. Irvin Yalom önderliğinde organize edilen dünyaca ünlü terapistlerin ve terapi kuramı kurucularının, ekollerin en önemli temsilcilerinin psikoterapi seanslarını video olarak izlemek ve seans hakkındaki yorumlarını dinlemek ister misiniz? Bireysel veya üniversite veya kurumsal olarak abonelik hizmeti verilmektedir.

bizi takip edin:

akademikim@kimpsikoloji.com

psikoterapivideolari@gmail.com

Gelişmelerden haberdar olmak için lütfen mail grubumuza üye olunuz: groups.google.com/group/psikoloji-kim

Not: Veri tabanımızda yayınlanmasını istediğiniz kurs ve eğitimleriniz varsa videolarını ulaştırmak veya çekmek için eğitim koordinatörümüze mail atabilirsiniz: egitim@kimpsikoloji.com

Psikoloji eğitimleri akademik takvimi için tıklayınız: https://www.kimpsikoloji.com/kim-psikoloji-egitimleri-2/

Korona korku salgını araştırmamıza katılmak için tıklayınız:Türkçe Form: https://forms.gle/3g27PuqHNmR9eyXb6English Form: https://forms.gle/XVGZrkWuu6gfkCNs9

Kendinize ve sevdiklerinize dikkat ediniz, sevgiyle sağlıcakla kalın.

Kim Psikoloji Ailesi

Kategoriler: BASIN BÜLTENİ