Modüler ve Intensive eğitim programlarıyla, iş hayatınızı ve sosyal yaşantınızı aksatmadan ve sorumluluklarınıza mola vermeden, Vizyon Üniversitesinde kariyerinizde hedeflediğiniz Cinsel Terapi ve Danışmanlık Yüksek Lisans alanında lisansüstü eğitim alabilirsiniz.

Derneğimiz üyelerine ve dernek grup indiriminden faydalanmak isteyen meslektaşlarımıza YÖK Onaylı Cinsel Terapi ve Danışmanlık Yüksek Lisans Programında 2500 TL indirim yapılacaktır (2500 TL indirim için aşağıda bulunan dernek başvuru formunun doldurulup derneğimize gönderilmesi gerekmektedir).

Ayrıntılı bilgi için  (bilgi@kimpsikoloji.com 05332466134) veya sizi aramamız için aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz. Eğer ilginizi çekiyorsa tüm ayrıntılı bilgileri aşağıda bulabileceksiniz.

PROGRAM

KOŞULLAR

İNDİRİM BAŞVURU FORMU

RSD üniversite grup indirimi

DERNEK 2500 TL İNDİRİM BAŞVURU FORMU (BU FORM OLMADAN YAPILAN BAŞVURULARDA DERNEK İNDİRİMİNDEN FAYDALANILAMAYACAKTIR

CİNSEL TERAPİ YL VE GRUP İNDİRİMİ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ ALMAK İÇİN SİZİ ARAYABİLİRİZ.
LÜTFEN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ.

Ayrıca aşağıdaki program ilginizi çekerse inceleyebilirsiniz.

KLİNİK PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS

%10 İNDİRİM İÇİN TIKLAYINIZ.

ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER

Değerli Meslektaşımız

Ruh Sağlığı Derneği olarak yurtiçi-yurtdışı lisans ve yüksek lisans programları için üniversitelerle grup indirimi üzerine bir takım anlaşmalar yapıyoruz. Yapmaya da devam ediyoruz.

Anlaşmalı olduğumuz üniversitelerin başta Psikoloji ve Ruh Sağlığı branşlarındaki Bölümleri olmak üzere tüm programlarında lisans veya lisans üstü eğitime müracaat ederken grup indiriminden faydalanmak için aşağıdaki formu doldurunuz. İmzalayınız, tarayıp bilgi@ruhsagligidernegi.org adresine gönderiniz. Aşağıdaki hesaba üyelik ücretini ödeyiniz. Derneğimizce üyeliğiniz onaylandığında üniversiteye teslim edilecektir. Üniversitenin ilgili birimine de kaydolunuz.

Ayrıntılı bilgi için Psk. Pelin Ankay’a ulaşabilirsiniz (pelin.ankay@kimpsikoloji.com 05524801701) veya sizi aramamız için aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz. Eğer ilginizi çekiyorsa tüm ayrıntılı bilgileri aşağıda bulabileceksiniz.

Anlaşmalı Üniversiteler
KIBRIS-YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ-KLİNİK PSİKOLOJİ-TEZLİ YÜKSEK LİSANS
KIBRIS-YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ-KLİNİK PSİKOLOJİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS
KIBRIS-YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ-KLİNİK PSİKOLOJİ-TEZSİZDEN TEZLİYE TAMAMLAMA
BOSNA-Uluslararası Saraybosna Üniversitesi-Psikoloji-Lisans
MAKEDONYA-ULUSLARARASI VİZYON ÜNİVERSİTESİ-CİNSEL TERAPİ ve DANIŞMANLIK-YÜKSEK LİSANS
İSTANBUL-İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ-Sinir Bilimi-Tezli Yüksek Lisans
AVUSTURYA VİYANA-Sigmund Freud Üniversitesi- Psikoterapi-Doktora Programı
UKRAYNA KIEV-TARAS ÜNİVERSİTESİ-KLİNİK PSİKOLOJİ-DOKTORA
İSTANBUL-ESENYURT ÜNİVERSİTESİ-KLİNİK PSİKOLOJİ-YÜKSEK LİSANS
MAKEDONYA-ULUSLARARASI VİZYON ÜNİVERSİTESİ-KLİNİK PSİKOLOJİ-DOKTORA
MAKEDONYA-ULUSLARARASI VİZYON ÜNİVERSİTESİ-PSİKOLOJİ-LİSANS
MAKEDONYA-ULUSLARARASI VİZYON ÜNİVERSİTESİ-CİNSEL TERAPİ-YÜKSEK LİSANS
MACARİSTAN-KLİNİK PSİKOLOJİ-DOKTORA (YAKINDA)

İndirimden sadece dernek üyelerimiz faydalanabilmektedir.
Üyelik için
aşağıdaki formun doldurulması ve üye aidatının ödenmesi gerekmektedir.
Aylık üyelik bedeli 20TLdir. Yıllık peşin ödenir. 240TL
Giriş Aidatı ise bir yıllık üyelik bedeli kadardır. 240TL
Üyelik avantajlarından yararlanmak için Toplam 480TLnin yatırılacağı hesap numarası:
Hesap adı: Ruh Sağlığı Derneği
Hesap no iban:TR09 0020 6001 2801 5145 0800 01